Наш центар посетила делегација из Северне Македоније

764

Саветник прeмијера Владе Северне Македоније за животну средину и просторно планирање Драган Јованов и начелник за отпад у Министарству животне средине ове републике Ана Каранфилова Мазневска са сарадницима из општина Македонска Каменица, Свети Николе и Ранковце, помоћником градоначелника Чачка Мирјаном Ђоковић и директором ЈКП Комуналац Чачак Петром Домановићем посетили су наш регионални центар.
Менаџер преузимања, пријема и транспорта отпада Слободан Богосављевић упознао их је са досадашњим искуствима у раду свих целина “Дубоког”, као и пројектима везаним за унапређење процеса примарне селекције отпада и проширењe и стабилизацију тела депоније.
Делегацију из Северне Македоније чинили су и градоначелници Македонске Каменице и Ранковца Соња Стаменкова и Ивица Тошевски, саветници у локалним самоуправама Маре Тодоровска, Сузана Спасовска, и Димитар Цветковски (Ранковце), Анкица Петровска (М. Каменица), Штерјо Ђоргиев и Марјан Зафиров (Свети Николе) и одборник Скупштине Града Чачка Ило Михајловски.