Надзорни одбор
ПДФ Штампа Ел. пошта

 

 

Према члану 6. Уговора о оснивању и члану 15. Статута, органи Предузећа су: Управни одбор, као орган управљања, Надзорни одбор, као орган надзора и Директор, као орган пословођења. Управни одбор и директор Предузећа чине управу Предузећа.

Чланове Надзорног одбора именују оснивачи.

Састав, избор, односно именовање, надлежност и поступак доношења одлука регулисани су законом, Статутом и Пословником о раду.

Надзорни одбор Предузећа конституисан је 11. маја 2009., а престао је да ради 25. децембра 2012. године, ступањем на снагу Закона о јавним предузећима (Службени Гласник РС број 119/2012).

Први председник Надзорног одбора била је је Славица Савић (Ужице), а од 12. децембра 2012. године ту функцију је обављала Биљана Ранђић (Ивањица), која је до тада била заменик председника. Од 12. до 25. децембра 2012. године заменик председника био је Милорад Стојковић (Чачак).

Чланови Надзорног одбора у тренутку престанка његовог рада били су и Зорица Нешковић (Чајетина), Раденко Митровић (Бајина Башта), Мирјана Јовановић (Пожега), Милош Симић (Ужице), Радомир Топаловић (Ариље), Новица Пантовић (Косјерић) и Драган Шушић (Лучани).

Од оснивања до престанка рада, Надзорни одбор је одржао осам седница.

 


Анкета

Оцените наш рад
 

Ко је на сајту

Имамо 21 гостију на мрежи